Alles wat je nodig hebt voor een mancave

Alles wat je nodig hebt voor een mancave

30 september 2020 Uit Door Redactie

Heb jij een lege kamer in je huis waarvan je niet zo goed weet wat je ermee moet doen? Dan is dit natuurlijk de ultieme plek om je eigen mancave te bouwen. Een kamer speciaal voor jou en je vrienden om te chillen en biertjes te drinken. Maar hoe bouw je nou precies zo’n mancave? In deze blog lees je wat je allemaal nodig hebt om een perfecte mancave te bouwen. 

Een comfortabele zitplek

Een mancave bouw je natuurlijk niet om hier in je eentje te zitten. Begrijp me niet verkeerd, je gaat hem sowieso af en toe wel eens gebruiken om in je eentje Fifa te spelen. Maar het doel is toch vooral om met je vrienden een plek te hebben om samen te gamen en te chillen. Daarom is een goede eerste stap voor het bouwen van een mancave om een comfortabele bank of stoelen aan te schaffen. Als je een vaste vriendengroep hebt, is het belangrijk dat je genoeg plek hebt voor iedereen. Als de kamer niet heel groot is, dan is het aan te raden om te kiezen voor een bank. Iedereen kan hierop een beetje inschikken zodat je het kan passen. Heb je wel veel ruimte? Dan zijn stoelen misschien een betere optie, zodat iedereen zijn eigen comfortabele zitplek heeft. 

Genoeg snacks en bier

Bij een mannenavond zijn er natuurlijk twee dingen die absoluut niet mogen ontbreken: Snacks en bier. Een tweede belangrijke benodigdheid voor je mancave is daarom een koelkast. Een mini koelkast is in principe al voldoende, omdat je deze vooral zal gebruiken voor het koud zetten van bier. Maar een grote koelkast is natuurlijk al helemaal geweldig, zodat je hierin een goede voorraad snacks kan opslaan. Mocht je budget en ruimte over hebben, dan is het ook zeker aan te raden om bijvoorbeeld een oven neer te zetten in je mancave. Zo hoef je niet naar de keuken te lopen om de piccolinis of bittergarnituur klaar te maken, hoe perfect is dat!

Vette elektronica

Tot slot is een mancave natuurlijk geen mancave zonder games. Een playstation, WiiU, xbox, noem maar op! Hoe meer spelcomputers je in je mancave hebt, hoe beter. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk om een groot tv scherm te hebben om deze games op te spelen. Als jij en je vrienden echt fanatieke gamers zijn en je het budget beschikbaar hebt, dan kan je natuurlijk ook meerdere schermen ophangen zodat jullie tegelijkertijd kunnen spelen op je eigen scherm. Tot slot kun je ook een game pc kopen met meerdere monitors zodat jullie tegelijkertijd hoge kwaliteit games kunnen doen.