Wat is het verschil tussen normale luiers en wasbare zwemluiers

zwemluier

Wasbare zwemluiers zijn geweldig en essentieel als je met een baby naar het zwembad of het strand gaat. En toch hebben veel mensen vragen over hoe ze werken en wat ze echt doen. We hebben alles verzameld wat je moet weten over waterluiers.

zwemluier

Hoe werken zwemluiers?

Een zwemluier werkt niet op dezelfde manier als een gewone luier. Normale luiers zijn absorberend en zijn ontworpen om op te blazen wanneer ze zich vullen met vloeistof. Ze trekken de vloeistof weg van het lichaam van uw baby, terwijl ze tegelijkertijd eventuele vaste stoffen bevatten die eruit kunnen vallen. Zwemluiers zijn niet ontworpen om vloeistof op te nemen. Kun je je voorstellen hoe zwaar en onhandig ze zouden zijn om te dragen? Ze zijn ontworpen om vaste stoffen te bevatten en vloeistoffen vrij door te laten als een zwempak. Met andere woorden, ze doen niets om plas op te vangen. Is dat vies? Dat hangt af aan wie je het vraagt, maar baby’s plassen niet zo veel en we zijn er vrij zeker van dat ze niet de enige mensen zijn die in dat zwembad plassen.

Moet ik herbruikbare of wegwerpzwemluiers krijgen?

Veel mensen die wegwerpluiers gebruiken voor gewone luiers, kiezen echter voor herbruikbare zwemluiers. Er zijn veel voordelen! U bespaart op de lange termijn geld.

Herbruikbare babyzwemluiers zijn echt niet zo duur. Een hoge kwaliteit kost je ongeveer hetzelfde als een 12-pack – ongeveer €15.

Zelfs degenen die geen verstelbare pasvorm hebben, zijn nog steeds een goede deal. Je zult geen veel kleiner pak wegwerpartikelen vinden dan 12, dus zelfs als je niet vaak genoeg zwemt om de luier een ton te gebruiken voordat je de volgende maat hebt genomen, zou je hetzelfde hebben uitgegeven aan toch een pak wegwerpartikelen.

Ze gaan niet direct naar de vuilstort na 30 minuten gebruik

Net als bij wasbare luiers, vind is het heerlijk als je niet elke keer als je gaat zwemmen weer een luier naar de vuilnisbelt moet brengen. Je hebt dan liever een kwaliteitsproduct dat je kan doorgeven aan jongere broers en zussen en daarna aan vrienden, neven en nichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *